Laat een ervaring achter:
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Laat een review achter.

Average rating:  
 10 reviews
by Femke Hazeu on Blank Business Name

Altijd super fijn kunnen rijden, en heb bewondering voor zijn geduld want dat was soms wel nodig maar hij helpt je er altijd doorheen.

Goed instructeur die weet waar hij het over heeft. Mijn examens voor het motorrijbewijs in 1 keer gehaald. Top!

Dennis is een top rij-instructeur. Hij heeft een goed inzicht van waar je als leerling staat, geeft rijlessen op maat, goede verbeterpunten en veel persoonlijke aandacht.Zou hem aan iedereen aanbevelen!

Dennis is rustig en heeft geduld! Maar heeft ook tijd voor humor op de motor en dat is nodig want motor rijden moet leuk zijn! Ik heb in alles in 1 keer gehaald. Dat niet alleen maar meerdere vrienden en kennissen hebben bij Dennis gelest en ook hun rijbewijs gehaald! Het was gezellig en Dennis is een top instructeur!

by Binnaz Cubukcu on Blank Business Name

Learning how to ride with Dennis has been a very good experience. His experience, his calmness, his friendliness and most of all the way he handles each and every one according to their individual needs is one of a kind. Certain things were quite difficult for me to get a grip on; his guidance, feedback, directness, support and sharing experiences helped me get on with it. Thanks to Dennis, I am now a proud owner of an A category license.

by Peet.. on Blank Business Name

Na het aanmelden eenProefles genomen en 12 lessen verder al toe aan t afrijden! En geslaagd!! Kan een ieder dennis aanbevelen! Rustig en relax maar heel duidelijk dennis weet dan ook alles over motorrijden!! Al met al een prettige ervaring en hele fijne motors omOp te rijden...

by C J Kampert on Blank Business Name

Super prettige rij ervaring en in een keer geslaagd! Behalve dat Dennis je laat slagen voor je motorexamen leert hij je ook goed inzicht in verkeerssituaties en volledig vertrouwen in je motor te krijgen. Voor A2 rijbewijs kom ik zeker terug.

by Charlotte on Blank Business Name

Rijbewijs gehaald dankzij de goede en leuke lessen van Dennis!

by susan vermeij on Blank Business Name

23-6-2014;Op 3 juni 2014 ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs!!!Ik heb een hele fijne, serieuze en gezellige lestijd bij Dennis gehad.Bewondering voor zijn eindeloze geduld en zijn rustige houding.Op momenten dat ik het zelf even niet meer zag zitten, gaf Dennis mij het vertrouwen dat ik het wel kon en dat ik vooral met plezier moest rijden.En om die redenen heb ik het resultaat behaald waar ik voor ging: slagen!!!Bedankt Dennis.Susan Vermeij

by A v.d. Steen on Blank Business Name

Dennis is een super rij-instructeur. Hij is geduldig, realistisch én vriendelijk. Hij kijkt naar jou kunnen en geeft concrete feedback waar je snel mee verder kunt. Persoonlijke aandacht staat bij Dennis centraal. Als je op zoek bent naar een goede rij-instructeur, raad ik Dennis zeker aan!

Facebook